Vinkkejä kuvaukseen

Olemme koonneet tänne muutamia yleisiä asioita ja vinkkejä, jotka on hyvä muistaa kuvaan tullessa. Jokaisen kuvauksen alta löytyy myös oma pieni lista josta voit helposti tarkastaa mitä omassa kuvauksessa olisi hyvä huomioida.


Kuvaan tullessa on hyvä muistaa

- Iloinen mieli!
Älä turhaan murhedi miten kuvaus onnistuu - onnistuu se. Kuvaukset toteutamme aina rennolla tunnelmalla ja ammattitaidolla.

- Vaatteeksi kannattaa valita asu, jossa tuntee olonsa mukavaksi. Jos joudut koko kuvauksen ajan miettimään onko asusi ojennuksessa, heijastuu se myös kuviin.

- Vaatteiden väriin kannattaa myös kiinnittää huomiota. Räikeät suurikuvioiset printit nousevat kuvassa helposti esiin ja varastavat huomion, kun taas aniliininpunainen heijastaa väriään ja tuo punaisen sävyn helposti kasvoille.

- Suosittelemme laittamaan kuvaan kevyen meikin, etenkin kulmat ja ripset olisi hyvä korostaa, vaikka ei muuten meikkiä käyttäisi.

- Kuvausmeikissä on hyvä suosia mattaa, helmiäistä tai glitteriä sisältävät meikit peilaavat salamavaloa ja saattavat aiheuttaa ihoon hassuja valkoisia valopisteitä.

- Meikkivoidetta valitessa on myös hyvä huomioida, että jotkut SPF-suojan sisältävät meikkivoiteet käyttäytyvät salamavaloissa oudosti ja tuovat kasvoille valkoisen heijastuksen. Myös HD-puutereita tulisi käyttää hyvin maltillisesti tai jättää kokonaan pois. Perinteinen puuteri on kuvaustilanteessa varmin valinta.