Studion tarina

Studio Anri on Helsingin Itäkeskuksessa toimiva pieni valokuvaamo, joka aloitti toimintansa vuonna 2001 keskittyen henkilökuvauksiin. Yksi motoistamme onkin "Kuvaukset vauvasta vaariin" ja on ollut ilo huomata vuosien saatossa, että aikanaan lapsikuvassa olleet ovat tulleet myöhemmin rippi- ja valmistujaiskuvaukseen. Myös useat ylioppilaskuvassa käyneet ovat myöhemmin tulleet omien lastensa kanssa meille lapsikuvaukseen.

Kuvaajana studiolla toimii Anri Kandell, joka aloitteli uransa kuvausapulaisena legendaarisella Studio Kuva Siskolla 80-luvun alussa. Sen jälkeen matka on jatkunut muutaman muun kuvaamon kautta omaksi yritykseksi.

Lapsikuvaukset toteutamme aina lapsen ehdoilla, leikkisästi ja ilon kautta, studiomme virallista mottoa noudattaen: "Kuvassa käynti on iloinen asia!" Sama tunnelma toteutuu tietysti muissakin kuvauksissa iloisella mielellä ja rennossa tunnelmassa.

Passikuvastakin tulee parempi, kun kuvaan muistaa tulla iloisella mielellä ja pilkettä silmissä kun suu ei saa hymyillä.